Afspreken is eenvoudig en snel Bel: 0165-535356 Mail: info@fysioleer.nl

Kwaliteit

Wij zijn BIG- geregistreerd en staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister (CKR) van het KNGF. Wij zijn aangesloten bij het KNGF en bij ParkinsonNet Roosendaal. Tijdens onze afwezigheid (vakantie/ bijscholingsdagen/ congressen) werken er uitsluitend BIG- en CKR- geregistreerde therapeuten in onze praktijk.

Wij hebben in 2010 en 2011 deelgenomen aan Kwaliefy, het  landelijk kwaliteitsonderzoek  in de eerstelijns fysiotherapie dat door het KNGF en het UMC St. Radboud en het ITS (Radboud Universiteit Nijmegen) is ontwikkeld. Wij zijn hierin door onze patiënten erg goed beoordeeld: de gemiddelde score over alle items (zoals resultaat van de behandeling, accommodatie, bejegening door therapeut) in onze praktijk bedraagt 9,0.

Sinds 2012 vindt dit landelijk onderzoek niet meer plaats, maar omdat wij kwaliteitsmeting in onze praktijk belangrijk vinden hebben we gekozen voor en andere methode: vanaf dit jaar wordt de kwaliteit in onze praktijk gemeten door de Fysio Prestatie Monitor: patiënten kunnen geselecteerd worden om ons te beoordelen via online vragenlijsten.

De beoordeling over 2019 bedraag 8.9.