Afspreken is eenvoudig en snel Bel: 0165-535356 Mail: info@fysioleer.nl

Eerste afspraak maken?

U kunt ons op maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00 en 19.00 uur of persoonlijk langs komen voor het maken van een eerste afspraak of screening.

Welkom op de website van Fysiotherapie Leer

Fysiotherapie Leer verzorgt hoogwaardige fysiotherapeutische zorg waarbij de patiënt centraal staat.

Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson,orthopedische geneeskunde volgens Cyriax, McKenzie- rugscholing, sportblessurebehandeling en revalidatietherapie aan.

Wij behandelen indien nodig ook aan huis.

Update Coronavirus - 16 maart 2020
De verspreiding van het coronavirus heeft voor iedereen grote consequenties, zo ook voor ons. Daarentegen doen huisartsen een dringend beroep op de inzet van fysiotherapeuten. 

Ons wordt gevraagd om noodzakelijke fysiotherapeutische zorg te blijven leveren. Om schouder aan schouder met huisartsen en medici te staan. Als aanspreekpunt voor beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden. Denk aan bijvoorbeeld het op de been houden van cruciale beroepsgroepen en zorgen dat mensen langer thuis kunnen blijven om ziekenhuizen te ontlasten.

Wij, Fysiotherapie Leer, blijven daarom doorgaan met het aanbieden van behandelingen. Heeft u bij ons een afspraak gepland staan, dan kan deze gewoon plaatsvinden. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u ons telefonisch bereiken.

Heeft u klachten als: verkoudheid, hoesten en/of koorts, dan verzoeken wij je de afspraak te annuleren

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
In overleg kan eventueel een afspraak gemaakt worden buiten openingstijden.

U kunt ons op maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00.u. en 19.00 u. U kunt uiteraard ook persoonlijk langs komen voor het maken van een eerste afspraak.

Geen verwijsbrief nodig

Voor een afspraak heeft U geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist.