Afspreken is eenvoudig en snel Bel: 0165-535356 Mail: info@fysioleer.nl

Welkom op de website van Fysiotherapie Leer

Fysiotherapie Leer verzorgt hoogwaardige fysiotherapeutische zorg waarbij de patiënt centraal staat.

Wij bieden naast algemene fysiotherapie ook fysiotherapie bij de ziekte van Parkinson,orthopedische geneeskunde volgens Cyriax, McKenzie- rugscholing, sportblessurebehandeling en revalidatietherapie aan.

Wij behandelen indien nodig ook aan huis.

Update Coronavirus - 1 mei 2020
Wij hebben per direct toestemming om de fysiotherapeutische zorg geleidelijk te mogen hervatten en opschalen. Het RIVM, het ministerie van VWS en het KNGF hebben hiervoor goedkeuring verleend.

Bij voorkeur vinden intakes plaats via (beeld)bellen. Daarna zal per persoon bepaald worden of er in de praktijk of bij U aan huis behandeld kan worden. Om de fysiotherapeutische zorg veilig en verantwoord te kunnen uitvoeren zullen wij uiteraard de richtlijnen omtrent de hygiëne in acht nemen. Voor Uw eigen gezondheid en de gezondheid van andere patienten vraag ik dit ook van U.

Indien U een of meerdere van onderstaande vragen met ja beantwoord, vraag ik U een reeds gemaakte afspraak te annuleren of nog even te wachten met het maken van een afspraak. Heeft U een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen:- Heeft U of een huisgenoot/gezinslid last van een neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden C)?- Heeft U de afgelop en 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?- Is er bij U of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen Corona vastgesteld?

Behandelingen op afstand kunnen ook plaatsvinden via (beeld)bellen of instructies per email.


 

 

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 19.00 uur.
In overleg kan eventueel een afspraak gemaakt worden buiten openingstijden.

U kunt ons op maandag t/m vrijdag bellen tussen 08.00.u. en 19.00 u. U kunt uiteraard ook persoonlijk langs komen voor het maken van een eerste afspraak.

Geen verwijsbrief nodig

Voor een afspraak heeft U geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist.